Effectief Communiceren

Het Noorderlicht boven een horizon

Leer beter communiceren

Goed communiceren, zonder misverstanden, dat willen we allemaal. Toch lukt dat niet altijd. Soms ontstaat er irritatie of weerstand bij jezelf of je collega. Of het lukt je niet je boodschap helder en duidelijk over te brengen. Of je baalt van jezelf na een sollicitatie- of beoordelingsgesprek omdat je het gevoel hebt dat je dingen hebt laten liggen. Herkenbaar? Gelukkig zijn er vaardigheidstrainingen die je kunnen helpen effectiever te communiceren en jezelf vanuit zelfkennis en authenticiteit beter voor het voetlicht te brengen.

Drie trainingen

Trainer en communicatiedeskundige Marian Mulder helpt je je communicatie te verbeteren. Je leert meer over jezelf, het ‘lezen’ en beïnvloeden van de ander en je krijgt tools aangereikt om je gedrag effectiever te maken. In alle trainingen wordt er geoefend met een acteur. Je hebt keuze uit drie trainingen:

  • Ken je kracht;
  • Verbeter je performance op de arbeidsmarkt;
  • Communiceren met maximaal effect.

Deze trainingen zijn zeker niet alleen bedoeld voor communicatieprofessionals, maar voor iedere professional die zijn of haar communicatie wil verbeteren. Data en locaties in overleg. Wil je een training ‘in eigen huis’? Alle drie deze trainingen bieden wij ook incompany aan.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!