Infographics en Animatie

Het juiste beeld brengt gegarandeerde impact

Iedere communicatieadviseur weet dat beeld veel krachtiger en sneller communiceert dan taal. En als je de boodschap goed regisseert boek je daarmee veel impact.

De juiste boodschap met het juiste beeld = impact.

Toch zetten we beeldcommunicatie weinig in. Vaak door gebrek aan tijd of geld en doordat we er niet in zijn opgeleid om gegarandeerde impact te creëren. Niet dat jij zelf infographics, video’s en animaties moet maken, nee, dat laat je over aan designers en filmers, maar jij bent wel de regisseur! Maar hoe doe je dat: regisseren van gegarandeerde impact?

Neem een voorsprong op vakgenoten

Wie de kracht van beeld voor zich kan laten werken, neemt dan een belangrijke voorsprong op zijn vakgenoten. Impact expert Lex Linsen realiseerde zich met de opkomst van de beeldcultuur in de jaren ’80 dat infographics, video’s en animaties sneller en dieper effect hebben dan tekst. Alleen al doordat je sneller over de drempel komt.

Hij legde vervolgens zich erop toe om organisaties te helpen veel meer impact te krijgen door de juiste boodschappen te maken en die te verbeelden en te testen om tot maximale impact te komen. Hij produceert met name infographics voor onder meer TNO, ABN AMRO, de Politie, RIVM en ZWO. En belangrijker: hij leidt professionals op tot impact regisseur in zijn Black Belt-opleiding ‘Succesvol communiceren’.

Volg de workshop Infographics voor beginners

Ben je benieuwd naar wat je met beelden kunt bereiken? Zijn workshop zal je kijk op impact boeken verrijken en de Black Belt-opleiding zal je transformeren in een ervaren regisseur van gegarandeerde impact.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!