Jouw carrière

Haal met ons
het beste uit jezelf

Bureau voor Overheidscommunicatie werft en selecteert communicatieprofessionals van uiteenlopend beroepsniveau (van medewerker tot manager) bij overheidsinstellingen. Tijdelijk en vast. Dat is onze kerntaak.

Maak werk van je carrière

Wie wil je worden?

Jij bent een zelfstandige communicatieprofessional (zzp’er) die op zoek is naar een nieuwe interim-opdracht bij een overheidsinstantie. Of je zoekt een tijdelijke of vaste baan bij de overheid. Overheidscommunicatie is jouw specialiteit. Je stelt een persoonlijke benadering op prijs en wilt een goed uurtarief. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze bemiddeling is altijd maatwerk. We hebben veel vacatures die variëren van zowel opdrachtgever als type adviseur. Bij elke opdracht en opdrachtgever kijken we naar jouw kwaliteiten, ervaring en opleiding. We zorgen voor de juiste match bij een opdrachtgever. Of je nu als communicatiemedewerker op B-niveau werkt of een ervaren communicatiemanager op D-niveau bent. Allrounder of een specialist. Of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of juist wilt voortborduren op je ervaring. Wij vinden werk voor je dat bij jou past.

Meer over ons bureau

Welke stappen ga je maken?

Jouw carrière-tijdlijn

Stap 1

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op en vertel ons wie je bent en vooral wat je wilt. Want, je bent immers een communicatieprofessional die graag de volgende stap wil maken.

Stap 2

Scherp je CV aan en solliciteer

Nadat je alle wensen en voorkeuren met ons hebt doorbesproken laat je door een van onze recruiters of consultants je CV en sollicitatiebrief checken op relevantie, op taal en op tone-of-voice. We helpen je graag!

Stap 3

Persoonlijke ontwikkeling

Laat ons weten hoe je jezelf wilt ontwikkelen. Bel of mail ons met ideeën en tips voor cursussen, opleidingen en sessies over die specifieke onderwerpen die jouw werk en jou als persoon sterker maken.

Stap 4

Deel je werkervaringen met ons en al je collega's

Deel al je werkervaringen. Verpak ze in presentaties en laat collega-communicatieprofessionals weten wat het werk voor Bureau voor Overheidscommunicatie zo leuk en interessant maakt. Of schrijf een blog voor ons en laat je testimonial bij ons achter.

Schrijf je in

Geef je carrière een boost en schrijf je in bij Bureau voor Overheidscommunicatie. Samen met honderden gelijkgestemde communicatieprofessionals ben je bij Bureau voor Overheidscommunicatie aan het juiste adres voor tijdelijk of vast werk als communicatieadviseur in de publieke sector. 

Bekijk vacatures

Ons aanbod van vacatures wordt voortdurend bijgewerkt. Kijk dus met regelmaat op deze website of er een baan is die bij je past!

Bekijk alle vacatures

Onze communicatieprofessionals

Uitstekende samenwerking en fijn contact

“Prima samenwerking met Bureau voor Overheidscommunicatie! Leuke opdracht bij Rijkswaterstaat, uitstekende bemiddeling, keurige administratieve afwikkeling en zeer fijn contact met... Lees verder.

Goed contact en attente extra's

“De samenwerking met Bureau voor Overheidscommunicatie verliep allemaal heel erg soepel! Er was goed contact en het bloemetje dat je ontvangt als je start en het kerstcadeau zijn... Lees verder.

Betrouwbare aanpakker

“Sinds april 2019 werk ik met veel plezier bij de provincie Noord-Holland. Ik werk hier als ZZP’er, maar ik heb de opdracht gekregen dankzij Bureau voor Overheidscommunicatie,... Lees verder.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!