Uw bemiddelaar

Voor opdrachtgevers

U zoekt een communicatieprofessional voor een project, een specifieke (crisis)situatie of vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof? Tijdelijk of in vast dienstverband? Of u hebt strategisch of tactisch communicatieadvies nodig voor een project, proces of gebied? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in advies, bemiddeling en praktische oplossingen op communicatiegebied binnen de overheid. Wij helpen u bij alle soorten (interactieve) communicatievraagstukken.

Mensenwerk en maatwerk

Een persoonlijke aanpak en een uitgebreid netwerk, dat is onze kracht. In ons bestand van meer dan 5.000 communicatieprofessionals met overheidservaring vinden wij altijd snel de ideale professional voor u. Wij gaan uit van uw vraag, het gewenste resultaat en zetten snel de stappen om daar te komen. Dat lukt ons in 99% van de gevallen binnen 1-3 werkdagen, juist omdat onze recruiters en consultants zelf werkervaring als communicatieadviseur in de publieke sector hebben.

Up-to-date vakkennis

Alle professionals in ons bestand beschikken over actuele kennis van de ontwikkelingen in het vak. Daardoor kunnen zij altijd effectief aan de slag en een meerwaarde zijn voor u als opdrachtgever. Wij organiseren regelmatig kennissessies en workshops voor onze professionals en dus ook voor u als opdrachtgever. Bijvoorbeeld over nieuwe online media monitoringtools, framing, mindmapping, scrummen, effectief communiceren met beeld (infographics, animatie, film), gedragsbeïnvloeding, et cetera. We hebben een intensieve samenwerking met diverse kennisinstituten uit het vakgebied, zoals Van der Hilst Communicatie in Amersfoort.

NEN gecertificeerd

Wij hebben de NEN 4400-1 certificatie van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen (waaronder bemiddelingsbureaus) en (onder)aannemers van werk. Het is ontwikkeld om de risico’s voor opdrachtgevers te beperken. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen, waardoor u geen risico loopt dat wij deze niet nakomen.

Over ons

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!