Jouw carrière

Haal met ons
het beste uit jezelf

Ben je als communicatiemanager, -adviseur, -medewerker of -specialist toe aan een volgende of nieuwe stap in je carrière? En wil je die stap binnen de overheid zetten? Wij helpen je graag.

Interim communicatieprofessionals
Maak werk van je carrière
Het Noorderlicht boven een horizon

Ben je een zelfstandig communicatieadviseur die op zoek is naar een nieuwe interim-opdracht? Of ben je op zoek naar een vaste baan? We leren je graag kennen. Of je nu een senior bent, of als junior je eerste stappen zet. Een persoonlijke benadering en een goed uurtarief of salaris behoren tot de standaarduitrusting van onze bemiddeling. Verder is het altijd maatwerk. Bij ons vind je veel verschillende opdrachten en vacatures. Voor verschillende disciplines en op diverse niveaus bij een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. In de zoektocht naar een passende volgende stap leggen we jouw ambities, kwaliteiten en persoonlijkheid naast de opdrachten en opdrachtgevers. Of je nu een nieuwe uitdaging zoekt of wilt voortborduren op je ervaring, samen vinden we werk dat bij jou past!

Meer over ons bureau

De eerste stappen naar jouw volgende stap

.

Stap 1

Neem contact met ons op

Je bent toe aan een volgende stap in je communicatieloopbaan. Wij kunnen je hierbij helpen. Of je nu een vaste baan zoekt of aan de slag wilt als interimmer.

Lees ook:

Werken via een bureau: de voordelen op een rijtje

Stap 2

Samen aan de slag

We ondersteunen je graag bij het ontdekken van jouw potentieel. Je kunt hierbij rekenen op een eerlijk advies en je kunt gebruikmaken van ons grote netwerk. Nadat we je wensen, voorkeuren en mogelijkheden hebben besproken, is het tijd om je cv en motivatie aan te scherpen.

Lees ook:

Wat er echt toe doet op je cv

Een overtuigende motivatiebrief? Zo doe je dat!

Stap 3

Gesprek met opdrachtgever

Hebben we een opdracht die echt bij je past, dan stellen we je voor aan de betreffende opdrachtgever. In het gesprek zal die met name je competenties toetsen. We bereiden je graag goed voor op dit gesprek.

Lees ook:

Hoe loods je jezelf door de competentiescan?

Stap 4

Is het een match?

Dan ga je lekker aan de slag en houden we contact met je hoe het gaat. Loop je vast? Dan kun je ons natuurlijk altijd zelf een belletje geven!

Ben je afgewezen of paste de opdracht toch niet bij jou? Dan kijken we samen verder naar iets wat wel bij jou past.

Omgaan met afwijzing

Stap 5

Opdracht afgerond

Tegen het einde van je opdracht kijken we samen naar een vervolg. Maar je kunt natuurlijk ook zelf alvast rondkijken.

Als eerste op de hoogte zijn van onze vacatures?

Schrijf je in

Schrijf je in bij Bureau voor Overheidscommunicatie en vind samen met ons een opdracht die bij je past. Tijdelijk of vast.

Bekijk vacatures

Ons aanbod van vacatures wordt voortdurend bijgewerkt. Kijk dus met regelmaat op deze website of er een baan is die bij je past!

Bekijk alle vacatures

 

Op zoek naar vacatures in de private sector en het bedrijfsleven? Bezoek dan de website van ons andere label, communicatiemensen.nu

Communicatiemensen.nu

Onze communicatieprofessionals

Professioneel, creatief en flexibel

Centraal in Nederland en in het communicatievak! Voor gedreven communicatieprofessionals en opdrachtgevers in de publieke sector regelen zij bemiddeling, detachering, werving &... Lees verder.

Fijn bureau, fijne mensen en fijn werk

Als lid van het projectteam kan ik mij geen beter bureau voorstellen. Niet alleen de matches met de opdrachtgevers zijn in de roos, maar de persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van... Lees verder.

Professioneel, het contact persoonlijk en erg prettig

”Via Bureau voor Overheidscommunicatie ben ik inmiddels aan de slag met twee interessante opdrachten: bij gemeente Wijk bij Duurstede en het project Klimaatbestendig Land van Cuijk.... Lees verder.

Echt luisteren naar mijn wensen, interesses en voorwaarden

Via Bureau voor Overheidscommunicatie ben ik nu als tekstschrijver/ communicatieadviseur aan de slag met een interessante opdracht bij de provincie Flevoland. Marjolein luisterde echt... Lees verder.

Goed contact en attente extra's

“De samenwerking met Bureau voor Overheidscommunicatie verliep allemaal heel erg soepel! Er was goed contact en het bloemetje dat je ontvangt als je start en het kerstcadeau zijn... Lees verder.

Je voelt je welkom, ondersteund en gewaardeerd

Wat een fijne en enthousiaste mensen! Je voelt je hier echt welkom, ondersteund en gewaardeerd. Alles wordt snel opgepakt, de lijntjes zijn kort en de communicatie verloopt prettig... Lees verder.

Uitstekende samenwerking en fijn contact

“Prima samenwerking met Bureau voor Overheidscommunicatie! Leuke opdracht bij Rijkswaterstaat, uitstekende bemiddeling, keurige administratieve afwikkeling en zeer fijn contact met... Lees verder.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!