Over ons

Hét bureau voor overheidscommunicatie

Ons doel is het matchen van de vraag naar communicatie-expertise van overheden met de ambities van onze communicatieprofessionals. Dat doen we al meer dan 15 jaar.

Onze visie, missie & waarden

Intermediair in alle communicatiedisciplines

We zijn een landelijk opererend bemiddelingsbureau dat volledig gespecialiseerd is in overheidscommunicatie. Als overheidsorganisatie kun je dan ook bij ons terecht met al je communicatievraagstukken. Heb je behoefte aan een interim communicatieadviseur? Of wil je de online-afdeling uitbreiden met een vaste contentspecialist? Alles is mogelijk. Dat biedt ook jou als professional volop kansen. Voor interim, detachering of vast.

Persoonlijk en duurzaam

Natuurlijk zijn we professioneel en kennen onze recruiters en consultants de overheid en het vakgebied. In veel gevallen zelfs uit eigen ervaring. Maar de cruciale troef is toch dat we onze professionals en opdrachtgever écht (leren) kennen. Zo weten we van onze professionals welke ervaring en hard skills ze hebben, maar ook over welke soft skills ze beschikken. En van onze opdrachtgevers kennen we in veel gevallen de vraag achter de vraag. Die ruimte benutten wij om duurzame relaties tot stand te brengen.

Op zoek naar een bemiddelaar voor opdrachten in de private sector en het bedrijfsleven? Neem dan een kijkje op de website van ons andere label, Communicatiemensen.nu.

Communicatiemensen.nu

Ons team

Karin de Groot
Christine Holierhoek
Diana van Oosterhout
Felice Leijs
Voor jouw carrière

Uitgebreid netwerk van professionals

Een uitgebreid netwerk van professionals, dat is onze kracht. Wij beschikken over een bestand van vele honderden communicatieprofessionals met overheidservaring. Veelal zelfstandige professionals die wij voor de duur van een opdracht in dienst nemen. Voor elke opdracht leveren wij zo snel de juiste professional. Alle bij ons ingeschreven communicatieprofessionals hebben wij uitvoerig persoonlijk gesproken. We weten dus meer dan op het CV staat. Wat is het voor kandidaat? Wat drijft en motiveert hem of haar? Wat voor soort functie zoekt hij of zij? Waar ligt de specifieke ervaring? Met die kennis en informatie weten wij precies welke professional voor welke functies geschikt is en kunnen we op maat bemiddelen.

Onze partners

Referenties

Je voelt je welkom, ondersteund en gewaardeerd

Wat een fijne en enthousiaste mensen! Je voelt je hier echt welkom, ondersteund en gewaardeerd. Alles wordt snel opgepakt, de lijntjes zijn kort en de communicatie verloopt prettig... Lees verder.

Professioneel, het contact persoonlijk en erg prettig

”Via Bureau voor Overheidscommunicatie ben ik inmiddels aan de slag met twee interessante opdrachten: bij gemeente Wijk bij Duurstede en het project Klimaatbestendig Land van Cuijk.... Lees verder.

Goed contact en attente extra's

“De samenwerking met Bureau voor Overheidscommunicatie verliep allemaal heel erg soepel! Er was goed contact en het bloemetje dat je ontvangt als je start en het kerstcadeau zijn... Lees verder.

Uitstekende samenwerking en fijn contact

“Prima samenwerking met Bureau voor Overheidscommunicatie! Leuke opdracht bij Rijkswaterstaat, uitstekende bemiddeling, keurige administratieve afwikkeling en zeer fijn contact met... Lees verder.

Bijdragen aan relevante maatschappelijke opdrachten

“Als senior communicatieadviseur ben ik lid van het projectteam en in vaste dienst bij Bureau voor Overheidscommunicatie. Daarmee combineer ik de voordelen van het hebben van een... Lees verder.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!