Over ons

Hét bureau voor overheidscommunicatie

Ons doel is het matchen van de vraag naar communicatie-expertise van overheden met de ambities van onze communicatieprofessionals. Dat doen we al meer dan 15 jaar.

Het Noorderlicht boven een horizon

Intermediair in alle communicatiedisciplines

We zijn een landelijk opererend bemiddelingsbureau dat volledig gespecialiseerd is in overheidscommunicatie. Als overheidsorganisatie kun je dan ook bij ons terecht met al je communicatievraagstukken. Heb je behoefte aan een interim communicatieadviseur? Of wil je de online-afdeling uitbreiden met een vaste contentspecialist? Alles is mogelijk. Dat biedt ook jou als professional volop kansen. Voor interim, detachering of vast.

Persoonlijk en duurzaam

Natuurlijk zijn we professioneel en kennen onze recruiters en consultants de overheid en het vakgebied. In veel gevallen zelfs uit eigen ervaring. Maar de cruciale troef is toch dat we onze professionals en opdrachtgever écht (leren) kennen. Zo weten we van onze professionals welke ervaring en hard skills ze hebben, maar ook over welke soft skills ze beschikken. En van onze opdrachtgevers kennen we in veel gevallen de vraag achter de vraag. Die ruimte benutten wij om duurzame relaties tot stand te brengen.

Op zoek naar een bemiddelaar voor opdrachten in de private sector en het bedrijfsleven? Neem dan een kijkje op de website van ons andere label, Communicatiemensen.nu.

Communicatiemensen.nu

Ons team

Directeur
Marielle Vis
Meer informatie
Directeur
Pierre Wimmers
Meer informatie
Recruitment Consultant
Roëlle de Groot
Meer informatie
Recruitment Consultant
Anne-Carina van der Ende
Meer informatie
Recruitment Consultant
Nida Rijpkema
Meer informatie
Diana van Oosterhout
Manager HR & Contracting
Diana van Oosterhout
Meer informatie
Foto Bart Snoeren
Financiële administratie
Bart Snoeren
Meer informatie
Junior recruiter
Sanne Nieuwenhuis
Meer informatie
Hannah Breunissen
Office Assistent
Hannah Breunissen
Meer informatie
Voor jouw carrière
Het Noorderlicht boven een horizon

Een uitgebreid netwerk van professionals, dat is onze kracht. Wij beschikken over een bestand van vele honderden communicatieprofessionals met overheidservaring. Veelal zelfstandige professionals die wij voor de duur van een opdracht in dienst nemen. Voor elke opdracht leveren wij zo snel de juiste professional. Alle bij ons ingeschreven communicatieprofessionals hebben wij uitvoerig persoonlijk gesproken. We weten dus meer dan op het CV staat. Wat is het voor kandidaat? Wat drijft en motiveert hem of haar? Wat voor soort functie zoekt hij of zij? Waar ligt de specifieke ervaring? Met die kennis en informatie weten wij precies welke professional voor welke functies geschikt is en kunnen we op maat bemiddelen.

Onze partners

Referenties

Echt luisteren naar mijn wensen, interesses en voorwaarden

Via Bureau voor Overheidscommunicatie ben ik nu als tekstschrijver/ communicatieadviseur aan de slag met een interessante opdracht bij de provincie Flevoland. Marjolein luisterde echt... Lees verder.

Professioneel, het contact persoonlijk en erg prettig

”Via Bureau voor Overheidscommunicatie ben ik inmiddels aan de slag met twee interessante opdrachten: bij gemeente Wijk bij Duurstede en het project Klimaatbestendig Land van Cuijk.... Lees verder.

Je voelt je welkom, ondersteund en gewaardeerd

Wat een fijne en enthousiaste mensen! Je voelt je hier echt welkom, ondersteund en gewaardeerd. Alles wordt snel opgepakt, de lijntjes zijn kort en de communicatie verloopt prettig... Lees verder.

Hier word je gezien en gewaardeerd

Trots dat ik deel mag uitmaken van het projectteam van dit bureau. Ik werd direct warm ontvangen en er werd meteen vertrouwen in mij uitgesproken. Wat een fijn bureau met fijne mensen. Hier... Lees verder.

Een warm bad, wat een plezierige samenwerking

Mijn eerste kennismaking met Bureau voor Overheidscommunicatie was meteen een match. Een heel betrokken adviseur die samen met je gericht kijkt naar welke opdracht het best bij jou past.... Lees verder.

Mensenwerk van echte professionals

“Bij Bureau voor Overheidscommunicatie snappen ze wat je als communicatieprofessional voor de kiezen krijgt. Zelfs de zakelijke kant van tenderafspraken en gunningscriteria voor een... Lees verder.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!