Werving & selectie van vaste communicatiefuncties
Organisatie

“Ik ga voor die match made in heaven”

Geplaatst op
Het Noorderlicht boven een horizon

Door: Roëlle de Groot

 De vraag die mij in mijn eerste contact met communicatieadviseurs, -specialisten en opdrachtgevers vaak wordt gesteld, is: ‘Hoe werkt jullie bureau eigenlijk?’ Ik merk dat ik altijd enthousiast word van die vraag. Op een persoonlijke én professionele manier hebben we dan ook veel te bieden. Tijd om dat eens aan het papier toe te vertrouwen. In deze blog ga ik in op ons werk voor communicatieprofessionals. Binnenkort diep ik ons specifieke aanbod voor opdrachtgevers verder uit.

Bij Bureau van Overheidscommunicatie zijn we ervan overtuigd dat we het als bureau, opdrachtgever en kandidaat samen moeten doen. Tot ieders tevredenheid. Daarbij helpt het enorm dat wij als recruiters allemaal een achtergrond hebben in het communicatievak. Zelf werkte ik onder meer als communicatieadviseur bij Rijkswaterstaat. Ook was ik online-communicatieadviseur voor het Hoogwaterbeschermingsprogramma. Wat ik hiermee wil aangeven, is dat wij heel goed weten hoe het er in de dagelijkse praktijk aan toegaat. Voor mij is die achtergrond onmisbaar om mijn vak goed te kunnen uitvoeren én er echt plezier in te hebben.

Jou écht leren kennen

Vanuit mijn ervaring weet ik dus wat jij als communicatieprofessional nodig hebt om een opdracht succesvol in te vullen. Uiteraard spelen jouw opleiding en ervaring daarin een grote rol. En ook jouw wensen, voorkeuren en ambities leggen een groot gewicht in de schaal. Maar, het succes valt of staat uiteindelijk toch met de juiste competenties, persoonlijkheid en motivatie. Daarom hebben wij altijd een uitgebreid kennismakingsgesprek met iemand die zich bij ons bureau inschrijft of reageert op een openstaande opdracht. Als je het mij vraagt is dat ook de enige manier om een écht goede match tot stand te brengen. Een match die in veel gevallen ook nog eens leidt tot een langdurige relatie.

Zorgen voor morgen

Daarmee wil ik zeggen dat het geen kwestie is van een match maken en daarmee basta. Ik zal tijdens de opdracht regelmatig contact met je opnemen om te vragen hoe het gaat en natuurlijk ben ik ook altijd bereikbaar voor jou. Misschien wil je even sparren over een opgave. Of je vraagt je af hoe je met bepaalde weerstand om kunt gaan. Daarnaast loop ik graag een stukje met je mee op het door jou gewenste carrièrepad. Met vervolgopdrachten die hierop aansluiten en met advies over opleidingen en trainingen die jouw kennis en impact verder vergroten. Veel van deze opleidingen en trainingen kun je voordelig volgen via onze academy die we momenteel fors uitbreiden.

Ik zou zeggen: sta je nog niet bij ons ingeschreven of wil je dat ik je help met een vervolgopdracht, neem dan gerust contact met me op. Je weet nu: ik ga voor die match made in heaven.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!