Loopbaancoaching

Het Noorderlicht boven een horizon

Geef je loopbaan een boost

Wil jij je functioneren als communicatiedeskundige versterken? Of overweeg je al een tijdje om van koers te veranderen, binnen het communicatievak of daarbuiten? Ook voor persoonlijke begeleiding bij je loopbaan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je graag wat meer dan werk alleen. Dat onderscheidt ons van andere bureaus.

Wandelcoaching

Ben je toe aan beweging in je loopbaan of wil je sterker worden als professional, ga dan op pad met Cara Koesoemo Joedo. Cara heeft veel ervaring als communicatieprofessional in (grote) organisaties en kent dus de hectiek en complexiteit van de communicatieomgeving. Ze kan goed luisteren en helpt je om jouw loopbaanwensen en behoeften (scherper) te formuleren.

Cara is ook geregistreerd bedrijfsmediator en geeft praktische tips over omgaan met ‘gedoe op het werk’. Heb jij daar last van of is de samenwerking in jouw werkomgeving complex of moeizaam? Ook dan is Cara een goede sparringspartner en is wandelcoaching een prettige optie.

Coaching voor leven en werk

Ook de andere coach met wie wij werken, Irene Staat, is zelf 14 jaar als communicatieadviseur werkzaam geweest. Zij weet dus waar je in je vak mee te maken hebt. Vanuit die ervaring en haar deskundigheid als coach helpt zij je met je persoonlijke ontwikkeling. Met als resultaat dat je steeds meer leeft en werkt vanuit je kracht, effectiever en met meer voldoening.

Irene is gecertificeerd om de TMA-methode te gebruiken, een uitgebreide talent- en motivatie-analyse die veel inzicht geeft in je drijfveren, talenten en competenties.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!