2 vrouwen die op een bank zitten en met elkaar in gesprek zijn
Het projectteam

De vrijheid van een vaste baan

Of je nu een interim professional bent die meer vastigheid zoekt of een vaste baan hebt en meer afwisseling wil. En of je nu al veel ervaring hebt of aan het begin staat van een loopbaan in het communicatievak. Wil je wél de zekerheid van een dienstverband, maar óók werken aan verschillende opdrachten en je eigen ontwikkeling? Dan is ons projectteam iets voor jou.

Het Noorderlicht boven een horizon

Afwisseling in je werk

Eén contract, verschillende opdrachten

Je komt in dienst bij Bureau voor Overheidscommunicatie. We helpen je aan opdrachten bij onze opdrachtgevers die bij jou passen. Zo krijg je de kans om jezelf aan de hand van verschillende opdrachten te ontwikkelen. Daarbovenop ondersteunen we je bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Jouw ontwikkeling voorop

Jouw ontwikkeling als communicatieprofessional staat bij ons voorop. Onder begeleiding van onze talentmanager werk je samen met de andere projectteamleden aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ons talentontwikkelingsprogramma bestaat onder meer uit individuele begeleiding en één keer in de zes weken een boeiende themabijeenkomst. Daar leer jij de andere teamleden kennen zodat je ook van elkaar kunt leren en extra sparringpartners hebt.

Samen leren

Elk kwartaal behandelt het projectteam een thema dat op dat moment relevant is binnen het communicatievak. Van diversiteit en inclusie tot omgevingscommunicatie. Heb je zelf een thema of onderwerp waar je meer van wilt weten of waar jij je teamleden iets over kunt en wilt vertellen? Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën!

Wij bieden jou:

  • Verschillende opdrachten die passen bij jouw wensen en ambities;
  • Een ervaren coach/talentmanager;
  • Training en opleiding;
  • Persoonlijk contact met onze recruiters;
  • Een hecht team met gelijkgestemden en veel gezelligheid;
  • Een extra werkplek op ons kantoor in Utrecht.

Enthousiast?

Schrijf je in!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag voor onze opdrachtgevers werken? Schrijf je dan nu in en laat in je motivatie weten wie jij bent en wat je wilt. Onze recruiters nemen dan snel contact met je op.

Direct inschrijven

Fijn bureau, fijne mensen en fijn werk

Als lid van het projectteam kan ik mij geen beter bureau voorstellen. Niet alleen de matches met de opdrachtgevers zijn in de roos, maar de persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van... Lees verder.

Hier word je gezien en gewaardeerd

Trots dat ik deel mag uitmaken van het projectteam van dit bureau. Ik werd direct warm ontvangen en er werd meteen vertrouwen in mij uitgesproken. Wat een fijn bureau met fijne mensen. Hier... Lees verder.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!