Organisatie

De kracht van samen

Geplaatst op
Het Noorderlicht boven een horizon
We kennen elkaar al goed, maar sinds 1 juni 2021 is het officieel: voor de bemiddeling van communicatieprofessionals bij overheden formaliseren wij, Communicatiemensen.nu en Bureau voor Overheidscommunicatie, onze samenwerking en gaan we verder onder de naam Bureau voor Overheidscommunicatie. Zo maken onze beide bureaus optimaal gebruik van ieders expertise en vullen we elkaar aan in kennis en inzicht van het werven van communicatieprofessionals. We kennen elkaar immers door en door!

Communicatiemensen.nu blijft bestaan als de bemiddelaar voor de private sector en het bedrijfsleven, Bureau voor Overheidscommunicatie is en blijft dé bemiddelaar van communicatieprofessionals voor opdrachtgevers in de publieke sector.

Flexibeler dan ooit voor kandidaten én opdrachtgevers

“Voor beide bureaus blijft voorop staan dat we – omdat we zelf communicatieadviseurs zijn en vanuit ons vak de klanten kennen – snappen hoe we het beste kunnen bemiddelen en communicatieprofessionals kunnen helpen bij elke stap in hun carrière. Nu we samengaan, kunnen we alle processen en systemen integreren. Daarmee zijn we flexibeler en slagvaardiger dan ooit, voor onze kandidaten én voor onze opdrachtgevers. Met die extra kennis en inzichten beoordelen we beter en sneller welk specialisme gezocht wordt en wie het beste bij de opdracht past”, zegt directeur Nico Postma van Bureau voor Overheidscommunicatie.

Persoonlijke betrokkenheid is de leidraad

Mededirecteur Marielle Vis vult aan: “Een persoonlijke en betrokken aanpak is het uitgangspunt van ons werk: het bemiddelen van communicatieprofessionals voor alle niveaus en alle specialismen. We kunnen nu putten uit de meest uiteenlopende werkervaringen bij zowel de publieke sector als bij het bedrijfsleven. Met ons kwalitatieve en gevarieerde aanbod van hoogopgeleide communicatieprofessionals en met een hecht landelijk netwerk van specialisten en ‘allrounders’ worden we nog interessanter voor onze opdrachtgevers. Bureau voor Overheidscommunicatie is zo één van de grootste, solide partijen in de bemiddeling van hoger opgeleide overheidscommunicatieadviseurs.”

Meerwaarde

De meerwaarde van Bureau voor Overheidscommunicatie blijft de begeleiding en ontwikkeling van kandidaten door ervaren communicatieprofessionals. Het vormt de perfecte match tussen communicatieprofessional en opdrachtgever. Bureau voor Overheidscommunicatie heeft daarvoor alle ervaring, kennis, inzichten, tactieken en methodieken in huis. Bovendien is het bureau al ruim zes jaar een intensief samenwerkend partner in raamovereenkomsten met de Rijksoverheid en de provincies Noord- en Zuid-Holland. Daarmee helpen we heel veel (interim)communicatieprofessionals aan mooie opdrachten bij o.a. het Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen, zorg- en onderwijsorganisaties.

Marielle: “Op dit moment zijn veel goed opgeleide en ervaren professionals bij onze opdrachtgevers aan het werk. De teamgeest is groter dan ooit. We krijgen zoveel vertrouwen en waardering terug van onze professionals en opdrachtgevers, daar krijgen we telkens weer energie van!”

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!