Loopbaan

Werken via een bureau: de voordelen op een rijtje

Geplaatst op
Het Noorderlicht boven een horizon
De loopbaan van onze collega Christine loopt door een grote verscheidenheid aan sectoren. Horeca, dienstverlening, arbeidsbemiddeling, recruitment: het is allemaal langsgekomen. ‘Met al mijn ervaring was ik echt een puzzeltje’, zegt ze. Marielle zag potentieel, benaderde haar via LinkedIn en verwelkomde Christine als recruiter bij BvO. Vanuit die rol helpt zij jou nu bij het ontwikkelen van jouw loopbaan. Ze vertelt wat werken via een bureau daarbij zo waardevol maakt.

1. We bieden hulp bij ontdekken van jouw potentieel

Wie ben je en wat wil je? Simpele vragen die voor veel mensen moeilijk te beantwoorden zijn. Mensen die hun loopbaan helemaal uitgestippeld hebben, zijn op een hand te tellen. Door via een bureau te werken, krijg je een zetje in de goede richting bij het beantwoorden van deze vragen. Waar wil je naartoe, hoeveel uren wil je werken, wanneer, in welke sector? We vogelen dat samen uit, om zo jouw potentieel te ontdekken. Dat kan soms best verrassend zijn, en dat vind ik het leukst. Als ik potentie in iemand zie, voordat diegene dat zelf ziet. Zoals Marielle dat bij mij zag. Dat lukt wanneer we met je in gesprek gaan en de persoon achter het cv leren kennen.

2. We geven eerlijk advies

Werken via een bureau betekent dat je gebruik kan maken van onze ervaring. Wil jij een te hoog tarief waardoor je nooit door de selectie komt? Of zit je juist te laag en kan er wel een schep bovenop? Wij vertellen het je. Na honderden aanvragen weten wij precies wat wel en niet kan. Ook op loopbaangebied kan je eerlijk advies verwachten. We hebben je leren kennen en kunnen nu realistisch kijken of een opdracht aansluit op wie je bent en wat je kunt. We zetten je niet aan het werk om een motivatie te schrijven als we al weten dat jij een opdracht niet gaat krijgen. Of als we merken dat je twijfelt.

3. Je stapt in ons netwerk

Is het gelukt te definiëren welke kant je op wil en ben je klaar voor het echte werk? Dan is er een snoepwinkel vol mogelijkheden voor je. We krijgen elke dag nieuwe opdrachten binnen en schakelen snel als we iets passends tegenkomen. Met 4 recruiters kijken er bij ons 4 paar extra ogen met je mee om de perfecte opdracht voor je te vinden!

4. We zijn dat extra luisterend oor

Soms heb je behoefte aan een sparringpartner, om te bespreken waar je tegenaan loopt tijdens je werk. Wij kunnen die rol voor jou vervullen. Je kan ons gewoon bellen om je verhaal kwijt te kunnen of om advies in te winnen. We geven je graag een zetje in de goede richting, zodat jij je daarna kan focussen op het echte werk.

Benieuwd wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met mij op. Ik ben benieuwd hoe ik jou vooruit kan helpen in je loopbaan. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt en waar in jouw loopbaan jij je op dit moment bevindt. Ik hoor je graag!
Het Noorderlicht boven een horizon

Wat hulp nodig bij het definiëren van je eisen en wensen?

Contact

..of al helemaal klaar voor een opdracht?

Vacatures

..of interesse in een vaste baan vol variatie bij ons bureau?

Vacature projectteam

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!