Organisatie

Wij gaan officieel samenwonen in Utrecht

Geplaatst op
Het Noorderlicht boven een horizon
 Op 1 juni jl. gingen Bureau van Overheidscommunicatie (BvO) en Communicatiemensen.nu samen verder. Voor het gemak trok Communicatiemensen.nu tijdelijk in bij BvO in Amersfoort. Nu hebben we samen een prachtige, nieuwe locatie gevonden ter hoogte van woongebied Leidsche Rijn in Utrecht. We gaan per 18 november 2021 officieel samenwonen in Helix, een spectaculair gebouw langs de snelweg A2.  
Ons nieuwe adres is Reykjavikstraat 1, 3543 KH in Utrecht.
Ons telefoonnummer is 030-6868001 
We ontmoeten en horen je graag!
Het Noorderlicht boven een horizon

Nieuwe fase: publieke en private sector

De verhuizing markeert de nieuwe fase waarin we als bureaus terecht zijn gekomen. Na de fusie, het afscheid van directeur Nico Postma en nu dus onze nieuwe locatie, worden de contouren van die nieuwe fase zichtbaar. Natuurlijk, we blijven ons als vanouds inzetten voor jou als communicatieprofessional of -specialist. Ons doel blijft die ‘match made in heaven’, een plek vinden waar je gelukkig wordt. Daarbij blijven we ons met BvO richten op functies en opdrachten bij (semi-)overheden, met Communicatiemensen.nu richten we ons meer op de private sector en het bedrijfsleven. Dat biedt enorme kansen. Zowel voor professionals als voor opdrachtgevers.

Werving en selectie voor opdrachtgevers

Met de huidige en toekomstige arbeidsmarkt liggen de functies en opdrachten voor jou als goed opgeleide professional voor het oprapen. Maar uiteraard kijken wij ook naar die andere kant. We horen uit de praktijk steeds vaker geluiden dat organisaties vastlopen bij de werving en selectie van communicatiemensen. Dat is natuurlijk niet uniek voor onze branche. Het aanbod van goede mensen slinkt over de volle breedte. Gelukkig kunnen wij jouw organisatie daarbij helpen. Niet alleen hebben we vaker met dit bijltje gehakt in een overspannen arbeidsmarkt, we hebben ook een grote pool van goede opgeleide communicatiemensen. Daarbij zien we gelukkig ook aanwas van gedreven young professionals. Ben je op zoek naar een nieuwe collega in je team voor een vast dienstverband?  Binnenkort vertellen we je meer over onze dienstverlening m.b.t. werving en selectie. Wil je nu al meer weten, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

En nu verhuizen

We maken ons klaar voor het vertrek naar het ‘duurzame kantoorgebouw, waar beweging, ontmoeting en verbinding centraal staan’. Die omschrijving past bijna één op één op onze bureaus. We weten zeker dat we ons hier thuis gaan voelen en nodigen je graag bij ons thuis uit voor een duurzame kop koffie.

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever direct contact?

Bel of mail gerust, ons team staat voor je klaar!